Välkommen till

The House of Taste Västerås City!

Välkommen till butiken som frestar dina smaklökar!
Du hittar oss på Vasagatan 25 vid Igor galleria.

The House of Taste -a world of flavours!


Öppettider December:
Mån-fre: 10-19
Lördag: 10-17

Söndag 12-17


Kontakta oss gärna!
vasteras@thehouseoftaste.seHitta hit:

The House of Taste Västerås city
Vasagatan 25
021-4485292
vasteras@thehouseoftaste.se


Integritetspolicy A Goffrich AB

A Goffrich AB (The House of Taste Västerås City) värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I denna integritetspolicy informerar vi hur vi samlar in och använder din personliga information. Det är viktigt att du tar del av och förstår integritetspolicyn och känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

A Goffrich AB, org.nr. 559070-9902, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Avsikten med insamlingen av personuppgifter är att kunna hantera köp som ska faktureras. Vi behöver även dina personuppgifter för att kunna tilldela dig som kund eventuell bonus på dina inköp hos oss. Vårt bonussystem avser endast privatkunder.

Vi använder uppgifterna för att kunna identifiera dig som kund så vi sänder fakturan till rätt adress med korrekta uppgifter. Vi kan även behöva använda dina uppgifter för att kunna hålla kontakten med dig vid leveransen av varorna samt vid eventuella reklamationsärenden.

Dessa uppgifter samlar vi in;
Namn, person-/organisationsnummer, adress, e-post, telefonnummer.

Den lagliga grunden för insamlingen av uppgifterna är att kunna fullgöra köpeavtalet. Insamlingen av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi kan därför tvingas neka dig köpet vilket vore olyckligt.
Vi lagrar dina uppgifter till dess att köpet har genomförts (inklusive leverans och betalning) och för en tid om 36 månader därefter i syfte att kunna hantera eventuella reklamations-/garantiärenden. Vi kommer bara att behandla ditt personnummer när det är klart motiverat med hänsyn till ändamålet, då det är nödvändigt för säker identifiering eller om det finns något annat beaktansvärt skäl.

Anna Goffrich, VD
A Goffrich AB (The House of Taste Västerås City)