Ny framtid?

Intresserad av en ny framtid? Vi söker passionerade blivna egna företagare som är angelägna om att driva sin egna vinstgivande verksamhet!

THOT ska vara en present- & delikatessbutik som erbjuder väl utvalda delikatesser av högsta klass från världens alla hörn. Vi importerar en stor andel av utbudet själva men köper även en del från befintliga importörer på svenska marknaden. 

Butikens grundsortiment ska vara olivolja, balsamvinäger och kryddor på lösvikt. Utöver grundsortimentet erbjuder butikerna även pasta, pesto, senap, dressingar, tomatsåser, grissini, kex och mycket mer. Kunderna erbjuds att provsmaka före köp. Du avgör om lokal och marknad har utrymme för försäljning av chark & ost. Den lokala marknaden avgör. 

Butiken ska vara ortens populäraste presentbutik. Kulinariska gåvor ligger i tiden och passar till alla oavsett ålder, kön och intresse. Vi skapar vackra cellofanpresenter av cellofanpresenter av produkterna som är mycket populära som företagsgåvor.

Vi söker glada, positiva och utåtriktade personer som har lätt för att prata med alla. Du är affärsmässig, ambitiös och noggrann. Du har hög integritet och förstår innebörden av vad som krävs för att lyckas fullt ut som en del av THOT. En viktig faktor är att du älskar mat och spännande smaker. Du bör även ha ett intresse för färg & form då det estetiska är en stor del av butikens utformning.

Vi skolar in dig i branschen, du bidrar med ett starkt intresse för att lära dig. Du får tillgång till varumärket, leverantörer, ett inarbetat koncept samt den kompetens och erfarenhet vi besitter.

Du får utbildning och rådgivning i samband med uppstart av företaget, uppbyggnad av butikslokalen samt nödvändiga myndighetskontakter etc. Du kan själv påverka kostnaderna i samband med uppbyggnaden av butiken genom att anlita lokala hantverkare eller göra delar av arbetet själv.

Om detta väckt ditt intresse är du varmt välkommen att höra av dig till mig! 

The House of Taste AB
Annelie Larsson
Bertil waldénsg 6
702 15 Örebro
Tel.nr 019-101340
Mobil nr: 070-7599076
Mejl: annelie@thehouseoftaste.se