Ring oss 019 - 10 13 40

Vi har byggt klart!

Köket är på plats och vi kan nu erbjuda er en Inspirationskväll hos oss där vi berättar om olivoljans och balsamvinägerns historia, användningsområden, hantering och mycket mera! Självklart berättar vi om vårt övriga utbud av produkter också. Vi avslutar aktiviteten med att smaka av olika typer av sallader, ostar, kex, oliver mm och ni får själva exprimentera med olivolja, balsamvinäger, kryddor, pesto, krämer, tapenader mm.  Givetvis avnjuter vi en god dryck till måltiden. Kaffe/te avslutar kvällen med en pannacotta ni får göra själva med någon av våra goda krämer från Sicilien som smaksättare!
 
Vi planerar även att hålla andra typer av provningar i lokalen som tex lakrits, choklad, kaffe mm. Har ni några idéer på några provningar ni önskar? Berätta för oss så kanske vi kan arrangera en provning som du önskar.

 

Varmt välkommen till en ny värld av smaker!
För mer information kontakta oss på tel.nr 019-101340 eller via mejl; orebro@thehouseoftaste.se.

 

Nuvarande restriktioner av pågående pandemi gör att vi endast tar emot grupper om 8 personer som är väl bekanta med varandra och umgås, t.ex. familjer, arbetsgrupper el dyl. Under provningen håller jag ett naturligt avstånd till er medan ni som deltagare umgås 8 personer runt ett bord med provsmaker. 
dont hide

Följ oss gärna i sociala medier