Ring oss 019 - 10 13 40
8/12 Julmarknad i Wadköping
Vår butik är fylld med härligt smakrika produkter så du lätt kan ge årets julbord en medelhavs touch! Varför inte en god lagrad balsamvinäger till julbordets goda ostar eller en riktigt grön och gräsig olivolja att ringla över julbordets grönsaker! Kanske söker du en marmelad som passar till nyårsbubblet? Kika in till oss på The House of Taste så hjälper vi dig hitta det du söker! 
15/12 Julmarknad i Wadköping
Denna helg blir det grekiskt hos oss! Vi gästas av vår favorit på grekiska produkter, Mikael Livas från Kala & Mata som många säkert träffat dels i butiken, dels på Wadköping Matmarknad samt alla mässor ut i landet vi brukar vara utställare på. Denna dag har Mikael bl.a. med sig en utsökt chutney med äpple, kanel & ingefära! Den smakar vi på tillsammans med goda grekiska mandelskorpor smaksatta med kanel. Hjortronglaze från Grythyttan Vin till det så är adventsmyset klart! Mikael har såklart med sig sina goda Kalamata oliver. 

7/1 Inspirationskväll

Tisdag 7 januari kl 18 har vi återigen en Inspirationskväll i butiken i Wadköping! Under denna kväll berättar vi allt du behöver veta om olivolja samt vi reder ut begreppen runt vinäger, balsamvinäger, crema, glaze etc. Självklart provsmakar vi alla olika sorter så ni kan hitta er egen personliga smak vad gäller både olivolja och balsamvinäger. Vi provsmakar bl.a. 50 år gammal balsam Riserva som kostar 4.999kr/dl!

Vi serverar en charktallrik med ostar, lax, räkor, kex, pesto, marmelader mm samt något gott i glaset därtill!

Föranmälan och förskottsbetalning i butiken I Wadköping eller via mejl till orebro@thehouseoftaste.se. Swish till; 123 454 1546. Berätta om ev allergier! Anmälan senast fredag 3/1.

Pris; 495kr/pers 

29/1 Rom & Chokladprovning
Prova hela 12 olika sorters choklad och 3 olika romsorter med Benny Beriksson från Beriksson Import som guide!
Under provningen får du prova choklad i absolut världsklass och lära dig allt värt att veta om choklad. Benny berättar om kakaons historia och framväxten av en hel industri baserad på kakaobönan. Den lagrade rommen och chokladen är noga utvalda att passa kvällen. Rom och choklad har sockerröret som gemensam bas och du kommer upptäcka hur smakerna kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt!
Plats: Gamla Örebro i Wadköping
Pris: 499 kr/pers (förskottsbetalning swish 123 454 1546 eller i butiken)
När: Onsdag 29/1 kl 18-22
dont hide

Följ oss gärna i sociala medier