Ring oss 019 - 10 13 40

Inspirationskväll

Vill du lära dig mer om olivolja & balsamvinäger samt våra övriga produkter? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till en Inspirationskväll hos oss!

Vi kommer överens om en tidpunkt som passar. Sällskap om minst 8 personer för att vi ska starta.

Under denna kväll berättar vi allt du behöver veta om olivolja samt vi reder ut begreppen runt vinäger, balsamvinäger, crema, glaze etc. Självklart provsmakar vi alla olika sorter så ni kan hitta er egen personliga smak vad gäller både olivolja och balsamvinäger. 

Vi serverar en charktallrik med ostar, lax, räkor, kex, pesto, marmelader mm samt något gott i glaset därtill.

Föranmälan och förskottsbetalning i butiken I Wadköping eller via mejl till orebro@thehouseoftaste.se. Swish till; 123 454 1546. Berätta om ev allergier! 

Pris; 495kr/pers 

29/1 Rom & Chokladprovning
Prova hela 12 olika sorters choklad och 3 olika romsorter med Benny Beriksson från Beriksson Import som guide!
Under provningen får du prova choklad i absolut världsklass och lära dig allt värt att veta om choklad. Benny berättar om kakaons historia och framväxten av en hel industri baserad på kakaobönan. Den lagrade rommen och chokladen är noga utvalda att passa kvällen. Rom och choklad har sockerröret som gemensam bas och du kommer upptäcka hur smakerna kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt!
Plats: Gamla Örebro i Wadköping
Pris: 499 kr/pers (förskottsbetalning swish 123 454 1546 eller i butiken)
När: Onsdag 29/1 kl 18-22

14-15/2 Karlstad Vin & Deli

Alla Hjärtans Dag och vi finns på Vin & Deli mässa på Karlstad CCC. Hos oss hittar du de mest perfekta presenterna till Alla Hjärtans Dag!  Vi har med oss våra fantastiska balsamvinäger från världens äldsta producent Acetaia Giusti dal 1605. De gjorde succé förra året. Dessutom kommer ni även i år den numera berömda kronärtkockskrämen med tryffel i vår monter. I år har vi även med oss en av vårldens top 100 bästa olivoljor och ni kommer även hitta en del söta saker i vår monter.

Välkomna till Karlstad CCC 14-15/2! 

dont hide

Följ oss gärna i sociala medier