Ring oss 019 - 10 13 40
      Anmäl dig här till Inspirationskväll eller Rom provning!
29/10 Inspirationskväll hos The House of Taste

Vi lär oss om olivoljans historia, tillverkning, hantering och olika användningsområden. Vi provsmakar 3-5 st exklusiva olivoljor och känner skillnaden på olivolja från olika länder samt provsmakning av olika smaksatta olivoljor.

Vi går igenom skillnaden mellan vinäger, balsamvinäger, balsamico, crema, glaze, vincotto mm. och provsmakar även de olika produkterna.

En charktallrik med utvalda ostar, pesto, kex, prosciutto, bresaola, räkor, lax mm serveras med dryck och vi avslutar med en kopp kaffe/te och en dessert.

Under kvällen har ni möjlighet att shoppa i butiken till 20% rabatt på ordinarie priser.

Varmt välkomna!
Pris: 495 kr/person
Anmälan på orebro@thehouseoftaste.se, telefon 019-101340.
Det är viktigt att vi får reda på eventuella allergier!
Vi startar kl 18 i butiken och räknar med ca 3 inspirerande timmar med smakupplevelser utöver det vanliga!

8-10/11 Sthlm Food & Wine
I vår monter provsmakar du underbara tryffelprodukter, smakrika kryddmixer, goda grissini samt balsamvinäger från världens äldsta producent. Dessutom har vi fantastiska fruktvinäger med hela 40% färsk mosad frukt bl.a. i smaken mango.
Varmt välkomna till The House of Taste
24/11 Julmarknad Wadköping
Årets första julmarknad i Wadköping och dessutom den första för oss på The House of Taste! Ni hittar oss ute på marknaden med glögg, saffransskorpor, julknäcke, svenska marmelader med julsmaker, saffranscurd och mycket mera gott! Butiken är öppen som vanligt; lörd-sönd kl 11-16, månd stängt och tisd-fred kl 11-18!
29-30/11 Öl-/Whisky festival Örebro
Vår härliga italienska leverantör La Collina; Thomas & Anna-Lena Roumaldi är med oss och bjuder på härliga lagrade smaker av balsamvinäger samt goda ostar och dessutom färsk nyplockad tryffel! Så passa på alla tryffel älskare, färsk italiensk tryffel kan ni köpa under festivalen! Självklart blir det massa goda heta såser och chutney!
1/12 Julmarknad Wadköping 
Julmarknad i Wadköping och vår italienska leverantör La Collina är med oss här och bjuder på goda oliver, färska ostar, italiensk Panettone och smarrig salami! Låt dig inspireras av det italienska julbordet! Det kan finnas färsk tryffel kvar att köpa...
8/12 Julmarknad i Wadköping
Denna helg har vi besök av vår populära  leverantör Foodtwist! Kerstin Levin gästar oss igen och denna gång bjuder hon smakprov på goda franska tapenader i olika smaker samt tips hur ni kan använda dem. Dessutom får vi smaka på friska fräscha vinegretter från Sydafrika!
15/12 Julmarknad i Wadköping
Denna helg blir det grekiskt hos oss! Vi gästas av vår favorit på grekiska produkter, Mikael Livas från Kala & Mata som många säkert träffat dels i butiken, dels på Wadköping Matmarknad samt alla mässor ut i landet vi brukar vara utställare på. Denna dag har Mikael bl.a. med sig en utsökt chutney med äpple, kanel & ingefära! Den smakar vi på tillsammans med goda grekiska mandelskorpor smaksatta med kanel. Hjortronglaze från Grythyttan Vin till det så är adventsmyset klart! Mikael har såklart med sig sina goda Kalamata oliver. 
29/1 Rom & Chokladprovning
Benny Beriksson från Beriksson Import håller i provning av rom & choklad i kombination. Vi håller till hos Gamla Örebro där prova hela 12 olika chokladsorter och 3 olika romsorter med Benny som guide!
Vi serverar en charktallrik som avslutning på provningen och går därefter över till butiken The House of Taste för avslutnade snacks och för de som önskar shoppa är det 20% på hela utbudet endast denna kväll!
dont hide

Följ oss gärna i sociala medier