Ring oss 019 - 10 13 40

Olivolja och andra oljor

Lösvikt

Hos The house of Taste kan du köpa olivolja på lösvikt. Vi har även ett utbud av frö- & nöt oljor. Varje dag smaka på ca 35 olika sorters oljor från världens alla hörn.

Välkomna in & smaka på olivolja med basilika, chili eller varför inte tryffel? Vi har även ett utsökt utbud av icke-smaksatta olivoljor med härliga smaker av grönt gräs, sol samt heta & peppriga!

Alla våra smaksatta olivoljor är tillverkade med enbart naturliga råvaror. Det är mao inga syntetiska smaksättningar i olivoljorna utan det är t.ex. färsk pressad vitlök, skalet av citron och apelsin och äkta Karl-Johansvamp som använts vid tillverkningen.

Smaksatta olivoljor från Frankrike

Vi har även förpackade olivoljor direkt importerade från Frankrike i olika smaker. Olivoljorna kommer från det anrika familjeföretaget A l'Olivier som startades redan 1822 i Paris och numera har sitt säte i Nice.

De tillverkar underbart goda olivoljor i smakerna: Esplette-chili, svart tryffel, citron, rosa vitlök, basilika, provensalska örter!

Extra Virgin olivolja

Hos The House of Taste hittar du klassiska olivoljor som tillhör Top 100 av världens bästa olivoljor!

Vinäger & Balsamvinäger

Lösvikt

Vinäger & balsamvinäger på lösvikt finns i flera olika smaker. T.ex. har vi en helt gudomlig jordgubbsvinäger, en tranbärsvinäger samt vår populära fikon- & dadel vinäger!

I butikerna kan man smaka sig fram till sin favorit bland ca. 20 olika vinäger & balsamvinäger.

Balsamvinäger från Acetaia Giusti dal 1605

Företaget är världens äldsta tillverkare av balsamvinäger & grundades 1605, de är idag ännu i samma familjs ägo!

Hos The House of Taste kan man köpa många av deras produkter bl.a. den populära balsamglazen med smak av t.ex. tryffel, hallon, citron eller apelsin! Kika gärna in på deras hemsida för att läsa mer om alla deras produkter och deras historia!
http://www.giusti.it

Vincotto

Vincotto finns i 5 olika smaker och kommer ifrån familjen Gianni Calogiuri vars gård ligger i di Puglia i Sydöstra Italien. Familjen har ägt gården sedan 1825 och äger den än idag!

Vincotto är som en balsamvinäger men är tillverkad av andra druvsorter än balsamvinäger. Smaken blir är söt med en lite mer trögflytande konsistnes. Vincotto passar utmärkt till dessert, marinaden, sallad & mycket, mycket mer!

I butiken har vi smaker så som hallon, fikon, vilda bär, blåbär, björnbär samt klassisk.

dont hide

Följ oss gärna i sociala medier