Ring oss 019 - 10 13 40

Olivolja och andra oljor

Lösvikt

Hos The house of Taste kan du köpa olivolja på lösvikt och vi erbjuder dessutom provsmakning på dem.

Välkomna in & smaka på olivolja med basilika, chili eller varför inte vit tryffel? Vi har även ett stort utbud av klassiska olivoljor med härliga gröna toner. En del mjuka och lena andra fruktiga till de mer intensiva peppriga och lite bittra i tonen. Dessa erbjuder vi såklart provsmakning på också.

Alla våra smaksatta olivoljor är tillverkade med enbart naturliga råvaror. Det är mao inga syntetiska ingredienser i olivoljorna utan det är t.ex. färsk pressad vitlök, skalet av citron och apelsin och äkta Karl-Johansvamp som använts vid tillverkningen.

Smaksatta olivoljor från Frankrike

Vi har även förpackade olivoljor direkt importerade från Frankrike i olika smaker. Olivoljorna kommer från det anrika familjeföretaget A l'Olivier som startades redan 1822 i Paris och numera har sitt säte i Nice.

De tillverkar underbart goda olivoljor i smakerna: Esplette-chili, svart tryffel, citron, rosa vitlök, basilika, provensalska örter!

Extra Virgin olivolja

Hos The House of Taste hittar du klassiska olivoljor som tillhör Top 100 av världens bästa olivoljor!

Vinäger & Balsamvinäger

Lösvikt

Vinäger & balsamvinäger på lösvikt finns i flera olika smaker. T.ex. har vi en helt gudomlig jordgubbsvinäger, en tranbärsvinäger samt vår populära fikon- & dadel vinäger!

I butikerna kan man smaka sig fram till sin favorit bland ca. 20 olika vinäger & balsamvinäger.

Balsamvinäger från Acetaia Giusti dal 1605

Företaget är världens äldsta tillverkare av balsamvinäger & grundades 1605, de är idag ännu i samma familjs ägo!

Hos The House of Taste kan man köpa många av deras produkter bl.a. den populära balsamglazen med smak av t.ex. tryffel, hallon, citron eller apelsin! Kika gärna in på deras hemsida för att läsa mer om alla deras produkter och deras historia!
http://www.giusti.it

dont hide

Följ oss gärna i sociala medier