Ring oss 019 - 10 13 40

Tack för att du besöker vår hemsida!

Vi lever just nu mitt i en pågående pandemi och vi har en del restriktioner att förhålla oss till. Vi vill följa dessa för er säkerhet och för vår säkerhet samtidigt vill vi ge er bästa möjliga service!

Vår butik är 100kvm stor fördelad på 5 olika rum. Vi erbjuder handsprit direkt vid entré och i alla 5 rum finns handsprit att använda fritt vilket vi uppskattar om ni utnyttjar. Vi ser alla till att hjälpas åt med avstånd och från personalens sida pekar vi mer och berättar var ni hittar våra produkter istället för att gå fram nära till er och plocka fram dem. Detta för att vi ska hålla avstånd till varandra.

Vill du ej komma in i butiken men kanske har en fråga eller vill handla så finns en ringklocka vid den vänstra entrédörren. Ring så kommer vi snarast vi kan till dig för att serva dig med vad vi kan! Betalning via swish går alldeles utmärkt likväl om du har presentkort via kommunen hanterar vi det via telefon eller vid beställning vid entrédörren. 

Leverans av beställningar via telefon (019-101340) eller mejl orebro@thehouseoftaste.se kommer vi överens om.

Webbshoppen är öppen 24h/dygn och frakten är fast pris 99kr oavsett hur mycket du beställer. Vi skickar din beställning senast närmsta vardag efter beställningsdag.

Julen står för dörren inom kort och för allas vår säkerhet vill vi undvika trängsel i butiken under december. Var ute i god tid att köpa dina julklappar i år! Vi vill ju såklart inte att dina nära och kära, kunder och personal ska vara utan en kulinarisk presentpåse från oss pga att det varit för mycket kunder i butiken när just du varit där!

För mer information kontakta oss gärna på tel 019-101340 eller mejl orebro@thehouseoftaste.se

Våra öppettider just nu är måndagar stängt, tisd-fred öppet kl 11-18, lörd-sönd kl 11-16. Under december kommer vi utöka våra öppettider för att minska trängsel och ge större möjlighet för dig att köpa dina julklappar hos oss.

Varmt välkomna!

 

dont hide

Följ oss gärna i sociala medier